Slumpad post: "Svårt som en plätt"
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Besöksvecka

| 2007-08-29, 8:24

Att gå hemma och vänta skulle ju kunna bli extremt tråkigt, men har visat sig vara alldeles, alldeles underbart. Massa trevliga besök och tid att bara slöa. Igår hade jag Anna och Tyra på besök några timmar och någon timme efter att de givit sig av hemåt så dök Åsa, Kalle, Tona och Malte upp – de renoverar hemma och behövde någonstans att hålla hus. Visade sig att vårt kök faktiskt lyckades rymma fyra vuxna och två barn, som mer eller mindre alla var engagerade i matlagningen.

SolrosImorgon dyker Lotta och Annika upp och på fredag Anna och Samuel. Sen har jag inte bokat in något mer men vi får väl se hur lång tid tätisen bestämmer sig för att stanna kvar i magen.
Tar med en bild av en självsådd solros som vaktar vår trappa, får tacka de fåglar som besökte vår fröautomat i vintras!6 kommentarer to “Besöksvecka”

 1. Cattis says:

  Hej!
  Synd att jag inte visste om att du hade besöksvecka!! 😉 Men man kanske kan få komma när ni har blivit tre istället? Måste ju se om vagnen håller 😆 Och du Susanne Tack för lånet av John igår kväll.//Kram Cattis

 2. Sue says:

  🙂 Misstänker att detta bara var en av höstens första besöksveckor, så jag hoppas att du vill delta i en vecka längre fram i höst. Givetvis måste vi ju visa hur vi använder vagn mm.
  Hoppas det blev bra resultat av kvällsjobbet igår!

 3. John says:

  Hoppas det blev bra resultat av kvällsjobbet igår!

  Givetvis! Pälle o jag par-programmerade så det knakade.

 4. Sue says:

  Jag servade med bil och cykelställ när det var färdigkodat. Skulle leveransen ske i helgen så vill vi ju inte att Johns cykel skulle stå vid kontoret för tid och evighet!

 5. Cattis says:

  Det gick så bra 😉 Dom är duktiga killarna

 6. Sue says:

  Låter bra. Lite koll vill man ju ha på jobbet när man går hemma så här!

Kommentera