English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Telefondag

| 2007-09-05, 15:32

TelefonJa, idag sken solen och jag tänkte att nu ska här målas! Var dock tvungen att slöa lite på förmiddagen och sen fixa lunch. Då ringde mamma och vi pratade ett bra tag. Under tiden ringde min mobil, så efter att jag lagt på med mamma så kollade jag och det var Camilla, så jag ringde upp henne och pratade tills vanliga telefonen ringde och då var det Linda.

Sen började jag faktiskt måla en av sängstommarna till våningssängen. Göta petter vad enformigt säger jag bara. Satt och insåg att det ju varit bättre om jag börjat måla direkt när jag pratade telefon för då är det ju inte så tråkigt.

Hann dock knappt tänka tanken förrän telefonen ringde och det var Lina. Hon höll mig sällskap under resten av målningen så då hann jag knappt tänka på att det var tråkigt! Att det sen ska målas på andra sidan, våtslipas och målas med färg några gånger det tänker jag inte på nu för nu ska stegen målas på andra sidan…

TACK för samtalen!Kommentera