Slumpad post: Badat och shoppat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Färgskrivare

| 2007-09-16, 16:06

pixmaip4300_mx.jpgMitt bland alla mjuka värden har vi även ägnat oss åt lite hårdvara. En färgskrivare har länge stått på inköpslistan men inte varit så prioriterad. Förra helgen inhandlades dock en som nu har installerats och invigts. Nu ska vi se om vi har några bilder att printa…6 kommentarer to “Färgskrivare”

 1. Niklas says:

  Önskvärt med recension. Själv har jag inhandlat en lexmark trådlöst skrivare. Funktionell men allt annat än bra. Fast vadå, den skriver ut…

 2. Sue says:

  Än så länge har vi bara provat att skriva ut bilder på vanligt papper och där blir färgerna lite dåliga men det blir helt ok för att skicka till Joels mormor som inte har tillgång till internet. Vi ska införskaffa fotopapper och efter det lär vi veta mer om den är bra eller inte, så vi återkommer.

 3. Niklas says:

  I sådana här lägen så inser man värdet av Internet. Har försökt att få min far att skaffa internet men han inser inte nyttan. Undrar bara varför ska jag ha det?

 4. Sue says:

  Haha, precis. Min mamma undrar varför man ska ha dator över huvudtaget – så att skaffa internet ligger ännu längre fram (läs aldrig). Nåja, det löser sig ganska bra med att skriva ut och skicka bloggen tex så att hon kan hänga med!

 5. John says:

  …och då passar det ju bra med en färgskrivare! 🙂

 6. […] inte som om hon skämtade så jag hummade något till svar. Nästa gång får jag väl använda färgskrivaren istället. Vardagen | No tags | Trackback | […]

Kommentera