Slumpad post: Potatis?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Trillat av

| 2007-09-18, 12:07

FötterI förrgår när jag pratade med Anna så nämnde hon att vi inte behöver noja över att navelsträngen luktar illa för det ska den göra. Senare samma dag när jag satt och ammade anade jag en viss odör och tänkte att det är bäst att byta på honom. Blöjan var dock tom och då tänkte jag på det Anna sagt och sniffade lite i naveltrakten. Mycket riktigt – det luktade rejält illa. Jag kan lova att jag hade nojat rejält om inte Anna förvarnat!

Igår kväll ramlade den av, så nu kan man återigen sniffa på Joel 🙂7 kommentarer to “Trillat av”

 1. Anna says:

  Jojo, jag trodde i alla fall att det var något fel när min lilla guldklimp luktade peck. Det luktar verkligen ruttet! Fast sedan läste vi på i bebimanualen vi fick med oss hem från BB och då blev vi lugna.

 2. Sue says:

  Hmm… den skriften ska jag ta och leta fram. Har läst igenom men minns inte vad det stod :mrgreen:

 3. Sue says:

  Hmm… i vår stod det inte att den kunde lukta illa, bara att det runt omkring den kunde bli kletigt och illaluktande och då kunde man tvätta… så var det inte. O jag luktade faktiskt på den avtrillade lilla saken och det var den som luktade.

 4. Anna says:

  Det verkar bara vara du och jag som är intresserade av ruttna navelsträngar. Konstigt…?! 😛

 5. Sue says:

  Haha, jepp – John har oxå visat visst intresse, dock inte här på bloggen. Kanske beror på att han mest sitter och beundrar sin son hela dagarna och inte hänger vid datorn 😆

 6. Niklas says:

  Hahaha, underbart. Man får flashbacks och minnen.

 7. […] tur att tappa sin illaluktande navelsträng, något som kändes väldigt tidigt men om man jämför med Joel så tog det någon dag längre faktiskt. Konstigt hur man glömmer… Vardagen | barn, […]

Kommentera