Slumpad post: En del fixat!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Strålande på BVC

| 2007-09-19, 21:18

img_5949.JPGDet blidde inte något hembesök som vi hade trott utan vi fick ta oss till BVC själva för att träffa Anette. En resa som fågelvägen är ca 1 km men som tog oss 2 timmar allt som allt med bil.

Vi fick lite information, berättade lite om oss och vägde Joel – som faktiskt gått upp 220 gram sen i fredags. Skönt!

Joel har fått en ovana att kissa till höger och vänster när han ligger naken på skötbordet. Det brukar gå att se på honom när det är på gång och då parera med lite papper eller en blöja och eftersom vi byter från sidan brukar det inte bli något problem. Tyvärr hann vi inte varna Annette som omedelbart fick en rejäl dush. Stämningen blev både uppsluppen och lite ansträngd på en och samma gång.7 kommentarer to “Strålande på BVC”

 1. sandra says:

  De e rätt Joel visa du dem på BVC vem som bestämmer :mrgreen:

  Skönt att han gått upp i vikt, minns än i dag att jag var nojjig i början “får hon/han i sig tillräckligt”.

  Läcker bild 😛

  Kram

 2. John says:

  Läcker bild

  Jag önskar att jag kunde säga att jag tagit kortet precis när han lättade på trycket på BVC, men den är dessvärre från ett annat tillfälle. Det är dock fullt möjligt att han hade exakt det ansiktsuttrycket när det hände! 🙂

 3. Anna says:

  Hehe, som garvad bäbisförälder så brukar jag säga: -Äsch, det torkar. Möjligen kan det vara något man säger när det är ens egen bäbis som kissar, annat läge med någon annans?Även om jag tycker att en BVC-sköterska bör vara beredd på sådana saker.

  Många jättefina bilder förresten!

 4. lottawej says:

  Heja Joel! Don’t fear them, make them fear you 😉 Heja föräldrarna för dagens Hägerforsare (Hegerfors?) i rubriken 😀

 5. Niklas says:

  Vilken härlig bild. Fantastisk.

 6. Sue says:

  Anette tog det hela väldigt bra och sa något om att det faktiskt inte brukar lukta så mycket 😯

 7. Vickan says:

  Bra Joel, det är bara att gå på – dom kommer att lägga dej naken på det där kalla bordet varje gång du tittar förbi. Förstår dom inte hur kallt och otäckt det är?

Kommentera