Slumpad post: Dodde ber om ursäkt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Jag är pappa!

| 2007-09-25, 14:06

SonIdag var det dags att åka till Stadsdelsförvaltningen för att skriva på att det är jag som är pappa till Joel. På något undermedvetet plan hade jag väntat mig något slags “förhör” av någon illasinnad tant som kritiskt granskat mig från topp till tå för att se om jag är värdig. Det hela avlöpte dock ganska smidigt, det var lite papper att skriva på där jag bekräftade faderskapet och skrev på gemensam vårdnad. Så nu är jag pappa, även officiellt!12 kommentarer to “Jag är pappa!”

 1. Syster Yster says:

  Det var ju tur att de inte avslog ansökan… 😉

 2. Niklas says:

  2007…fortfarande staten som styr. Fast jag kan tycka att det hela är lite gulligt.

 3. sandra says:

  Då får jag gratulera till att du idag har blivit pappa 😉

 4. John says:

  Tack! 😳

 5. Camilla says:

  Kan ju inte låta bli att fråga om du hade någon reservplan ifall den illasinnade tanten inte skulle tycka att du passade som Joels pappa?

  Gratulerar givetvis till att du nu även officielt är pappa. Hopppas att allt är bra med er alla!

 6. Camilla says:

  Ser nu att jag stavar som en kratta, skyller väl på att jag är gravid. Det jag försökte skriva var: Gratulerar givetvis till att du nu även officiellt är Joels pappa.

 7. John says:

  Tackar 🙂

  Nä – ingen reservplan så det var ju tur att det gick vägen 😯

 8. Anna says:

  Eller om tanten hade tyckt det var roligt om du, på skoj, förnekade det? 🙄

 9. John says:

  Eller om tanten hade tyckt det var roligt om du, på skoj, förnekade det?

  Hon slog mig iofs inte som en person som hade jättemycket humor, så det hade kunnat bli rikitigt dålig stämning…

 10. Vickan says:

  När vi gjorde vårt besök hos “tanterna”, för det räckte inte med en tant, det behövdes vittnen också 😯 , så fick vi också heligt bedyra att vi faktiskt bodde ihop då det hela startade 😀 .
  Andra gången gick det lättare, då räckte med att pappa skrev under ett papper och att vi mutade två kompisar att bevittna signaturen 😆 .

 11. Sue says:

  Här fick John skriva under och sen gick tanten och hämtade två personer som kom in och skrev under – efter att tanten eller John sagt att det var han som skrivit under…
  Hon sa att det är betydligt krångligare om man inte är sambos…

 12. John says:

  Ja, det var helt surrealistiskt. Vi satt där i godan ro och skrev under papper. Plötsligt dök det upp någon som hastigt presenterade sig, “Hej, jag heter Eva”, krafsade ner en kråka och försvann lika snabbt. Inte långt därefter dök nästa person upp, hastig presentation, kråka och sen var även hon borta. Allt inom loppet av ca 10 sekunder, och jag var efteråt inte helt säker på att det verkligen hänt.

Kommentera