English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hörseltest

| 2007-09-26, 19:38

Idag var det dags att åka till SöS för att Joel skulle få göra ett hörseltest. ÖraNär vi låg på BB så gjordes ett men vänster öra fick inte godkänt så nu två veckor senare var det dax att åka tillbaka för att se om det berodde på bös i hörselgången.

Planen var att åka härifrån i god tid, men det visade sig att Joel inte riktigt hann äta tillräckligt då så vi gick från huset något sena. När vi kom upp till bilen såg vi att högerdörren inte var riktigt stängd. Eftersom taklampan då varit tänd visade det sig att batteriet var helt dött och bilen därför inte gick att starta… Suck!

En granne som gick förbi på väg till sitt garage räddade dock situationen genom att bjuda på lite batterikraft. Bilen startade efter lite fipplande med kablarna och vi for tacksamma iväg och lyckas stämpla in på SöS parkering två minuter före vi ska vara på plats.

Joel, som sov från det att vi gick hemifrån till det att vi kom tillbaka, fick förresten godkänt även på vänsterörat denna gång. Skönt!5 kommentarer to “Hörseltest”

 1. sandra says:

  E detta något nytt påfund eller? Hur gör man hörseltest på så små barn som dessutom SOVER? 😯

  På “min tid” gjorde man något test när de var större (typ 6 månader) och de satt men någon pingla och fipplade bakom deras öron i smyg 😛

 2. Sue says:

  Tydligen hyfsat nytt. De skickar in signaler i örat som får öronhåren (eller vad de kan heta) att röra på sig och på något sätt får de någon signal tillbaka. Så det är en liten sak som sätts i örat och bebisen behöver inte göra något själv. Jättecoolt!

 3. Syster Yster says:

  Go Joel! jag gillar din inställning…

 4. John says:

  Ja, vi gillar den också! 😉

 5. […] var det Simons tur att göra hörseltest på SÖS och det blev lite mindre stressigt den här gången. Han var inte som sin bror som sov sig igenom det hela utan var vaken hela vägen in och somnade […]

Kommentera