Slumpad post: Bygga lego
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Napp

| 2007-09-30, 22:06

Sneglar på nappInnan vi hade fått barn trodde jag att det var vi som bestämde om det skulle bli napp eller inte och tyckte dessutom att det var något som vi kanske skulle undvika. Efter några nätter med lite för lite sömn tvekade vi dock inte en sekund att åka och köpa en till Joel. Nu är vår enda farhåga att han inte ska gilla den…9 kommentarer to “Napp”

 1. sandra says:

  Kämpa på, gillar han inte den ena modellen så prova med en annan 😉
  Att ha napp är inte hela världen 😛

  Såg igår på onoff att de sålde febertermometar utformade i form av en napp som man skall ha till små barn.
  Tyckte det verkade smart (om man nu har barn som använder napp i vanliga fall)

 2. Anna says:

  Napp är verkligen guld värt! Om man inte tycker om att vara en gigantisk mänsklig napp förstås. Det gjorde inte jag. Nästa investering kanske är en nappfångare? Mycket smart när nappen trillar ur.

 3. Niklas says:

  Klart grabben ska ha napp.

 4. Sue says:

  Redan första natten fick vi nytta av den. Istället för att han vaknar till och ligger vaken när man matat honom och hoppas han ska somna så tog han några sugtag på nappen och somnade.
  Nappfångare står på listan över saker vi ska skaffa :mrgreen:
  Febertermometer… det tål att funderas över. Vi har en man stoppar i ändan så länge iaf.

 5. Anna says:

  Stjärttermometer rules! Jag har läst någonstans att napptermometer inte ska vara bra av någon anledning. Be mig inte förklara varför för jag har ingen aning.

  Enda nackdelen med rumptermometern är att P inte vågar använda den så det är jag som får ta tempen varje gång…

 6. Sue says:

  Ja, jag tror jag läst något liknande…
  Här är det tvärtom, det var John som fick använda den. En känd nackdel (som ibland kan vara en fördel) med sjärttermp är att det sätter fart på produktionen, så det kan vara bra att vara vaksam :mrgreen:

 7. John says:

  det var John som fick använda den

  …och med använda den menas alltså att jag applicerade den på Joel. Det är även Joels “produktion” som åsyftas. Tänkte bara förtydliga det…

 8. […] Nappen är en kär vän och vi har sett fram emot den dagen då Joel själv kan stoppa den i munnen och inte vara så beroende av att vi gör det. Joel har nog oxå känt behovet för han har övat och övat och återigen övat. […]

 9. […] dagen började vi testa napp på Simon, vilket har gått ganska bra. För Joel var det ju oxå en inkörsperiod men sen succé, så vi tvekade inte en sekund den här […]

Kommentera