Slumpad post: Ett halvår som hundägare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hallrensning

| 2007-10-30, 17:25

När vi renoverade i januari 2006 så var det smidigt att lägga saker i hyllorna i hallen. Måste tyvärr erkänna att de sen har fått ligga där… I helgen tog jag mig dock i kragen och började sortera sakerna. Det visade sig att det var ganska mycket som inte behövde vara där utan kunde förpassas upp till vinden (så det var tur att vi rensade på vinden i somras).

HallenPlanen är att inom en ganska nära framtid renovera hallen lite grundligare och det är väl lite därför vi skjutit upp rensningen, men eftersom det t ex nu ständigt står en vagn i hallen så behövdes en insats.

Hann dock inte helt klart så det blir en bild under pågående städning.2 kommentarer to “Hallrensning”

  1. John says:

    Kan nämna att det “helt omöjligt att tvätta vinkruset” som står på pallen och som inköptes på en loppis för ca tre år sedan, aldrig använts och som stått och tagit plats i hyllan i hallen sen vi flyttade in, nu har slängts.

  2. Sue says:

    nu har slängts

    Öh… nja, det har förpassats till trappan ute, vilket innebär att det kommer att slängas när vi får ett ryck nästa gång. Det som stått där senaste två månaderna (minst) slängdes i samband med hallrensningen.
    Så om någon är intresserad?!

Kommentera