Slumpad post: Vilket bokformat?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Joel just nu

| 2007-11-12, 21:12

Hand i munnenJoels senaste fokusering är sin hand och att äta på den men han har ofta lite svårt att pricka munnen men övar så ofta han kan. När han övar med handen och även när han gör andra saker använder han tungan för att styra ser det ut som. Misstänker att han ärvt det från mig..

Leende 4Ler och skrattar gör han ofta, gärna samtidigt som han producerar lite olika ljud vilket lockar fram ganska många miner och ljud även från oss vuxna :mrgreen:

Låtit har han iofs gjort ända sen han föddes men nu märks det att han gör det för att kommunicera på “riktigt”. Återigen kan det vara jag som smittat av mig på honom för jag pratar ganska mycket hela dagarna – kan dra mig till minnes att mamman i min au-pair-familj någon gång nämde att hundarna blivit ljudligare och jag rodnade lite men sa inget. Gick ju och pratade med dem oxå på dagarna…

Förkylningen börjar släppa och Joel sover mycket – två nätter i rad har han sovit över 6 timmar i sträck. Känns liter mer skillnad på vakentid och sovtid nu dessutom – lite rutiner kanske?

SprattlarVid dagens BVC-besök vägde han 7045 gram så den riktigt dramatiska viktökningen har minskat, men det är fortfarande mycket. Det märks på kläder vill jag säga så det är en hel del som fått läggas kassen “för små kläder” och köper vi nytt så är det 74 som gäller, även om vissa saker i 62 och allt i 68 fortfarande passar.

Är glad att vi har tvättmaskin och torktumlare för det blir en del klädbyten både för mig och Joel då han ibland kräker upp en hel del. En del skorv har Joel fått men han verkar inte alls påverkas av det så då kan det få va sa BVC-Anette.

Spana gärna in bildgalleriet på picasa för det har uppdaterats.5 kommentarer to “Joel just nu”

 1. Anna says:

  Tyra och Joel har samma storlek! Synd bara att Joel inte kan ärva några kläder…

  Jag gillar Joels smajl, det smittar. Gillar även pjaman på bilden längst ner. Tyra har en likadan. Vi kanske skulle lägga dem brevid varandra i lika pjamas, det skulle kanske se kul ut på något sätt?

 2. Sue says:

  Vi får ärva och lånbytas till nr 2 – de kanske inte kommer samtidigt eller har samma storlek även om de kommer x antal månader isär 😛

  En sån bild måste vi bara ta!! Hoppas de inte hinner växa ur dem tills vi hinner ses nästa gång bara…

 3. Louise says:

  Ja tänk vad de växer snabbt. Linus har redan 62 och vi har bytt blöjor två gånger – nu är det 5-8 kilo som gäller. Skönt att han sover så länge. Det gör inte Linus men vi kan däremot somna om mellan amningarna på natten så totalt sett får vi vår sömn och ska verkligen inte klaga 🙂 Men det är klart, man ser ju fram emot att sova så många timmar i sträck!

 4. Syster Yster says:

  Jag tycker mig ana en omisskännelig röd ton i kalufsen – måhända är det skotte-genen som gör sig gällande? :mrgreen:

 5. Sue says:

  :mrgreen: Då lär vi i såna fall ha fått en envis person – för enligt rykten så ska rödhåriga vara lite extra envisa 😉

Kommentera