Slumpad post: Studs och shopping
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Högerhänt?

| 2007-11-18, 22:06

HögerhäntLäste någonstans att man redan i magen kan se om barnet är vänster- eller högerhänt. Det tycker jag är häftigt. Om man tittar på hur Joel använder sina händer/armar just nu så skulle jag sätta rätt mycket på att han är högerhänt. Det är nästan alltid högerhanden som han äter på och han verkar vifta mer kontrollerat med den. Ska bli spännande att se hur det utvecklar sig!2 kommentarer to “Högerhänt?”

  1. Louise says:

    Spännande, det är likadant med Linus men jag hade inte tänkt på det förrän nu 🙂

  2. […] har hittat sin hand och äter alltid på den när han ligger på mage. Precis som för Joel är det högerhanden som är favorit. Vardagen | simon | Trackback | […]

Kommentera