English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Joller och besök

| 2007-11-20, 21:00

Joller 1Jösses vad han kan jollra! Helt plötsligt efter förkylning och troligt utvecklingssprång så var det slut på gnäll och istället jollrar och skrattar Joel när han inte sover eller äter. Helst jollrar han med någon person men det går bra med fjärilen eller andra leksaker.

Joller 2Har varit många besök senaste tiden så det har funnits gott om personer att jollra med. I lördags var Åsa, Kalle, Tona och Malte på fikabesök och senare på kvällen kom mormor för att stanna en vecka. På söndagen dök Malin och Alva upp på oväntat besök – mycket trevligt. Igår var det dax för min kusin Eva att komma och hälsa på Joel. Hon har Viktor (sonson) som är 3 månader äldre och var väl införstådd i vad som händer de första månaderna.2 kommentarer to “Joller och besök”

  1. sandra says:

    Inga inbokade skåne besök???? 😉

    Vill oxå säga “hej” 😉

  2. Sue says:

    Tyvärr finns det inte några inbokade resor just nu. Vi väntar tills vi köpt större bil…

Kommentera