Slumpad post: Certifiering
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Grannar

| 2007-12-07, 19:22

Joel och AlfredIdag var vi hemma hos Catarina och hennes Alfred. Joel och Alfred är nästan lika gamla, nästan lika stora och bor väldigt nära varandra. Idag bjöd de oss på fika. Mycket smidigt att bara smita över – dock hällregnade det så vi hann bli lite blöta trots att det är så nära.

Trevligt med fika i höstrusket!3 kommentarer to “Grannar”

  1. […] var det dax för Joel att få sina första sprutor så vi knallade till BVC tillsammans med grannarna. Joel var lite trött för jag fick väcka honom så att vi kunde komma iväg och sen somnade han […]

  2. […] så var det då dax (äntligen?), efter lite tjatande och grytlocksöron. Joel, jag och grannarna knallade gemensamt till bvc för att träffa de andra tre som ska vara med i gruppen. Det blev dock […]

  3. […] diagrammet ser man att han ligger stadigt på sina kurvor. Det roliga är att grannen Alfred som bara är en dag yngre har nästan exakt samma kurva. De känns som jättar på BVC i […]

Kommentera