English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Första sprutorna

| 2007-12-11, 13:55

Idag var det dax för Joel att få sina första sprutor så vi knallade till BVC tillsammans med grannarna. Joel var lite trött för jag fick väcka honom så att vi kunde komma iväg och sen somnade han inte i vagnen.

SprutaVid första sprutan (DTP-Polio+Hib dos 1) grät han till lite grann och vid den andra (pneumokockvaccinering) blev det lite mer, dels för att den tydligen gör ondare men oxå för att han råkade spänna muskel just när Anette stack, men han slutade gråta före jag hann få på honom byxorna (man tar sprutorna i låren tydligen). Så trots tröttheten så skötte han sig exemplarisk.

Joel har nu passerat 8 kg och väger 8110 g. Idag kissade han inte när han låg på vågen som de senaste 2 gångerna (kanske har fått lite träning via massagen).

Kan nämna att han somnade före vi hann lämna BVC-lokalerna.Kommentera