Slumpad post: Skogsutflykt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Diverse: Uppdrag familj

| 2007-12-13, 15:43

Diverse; Uppdrag familjIntressant läsning om man vill få mardrömmar om åren som väntar, eller kanske är det så att man efter att ha läst om alla jobbigheter kan vara lite mer förberedd och inte tycka att det blir så jobbigt?

Det är iaf väldigt öppet och rakt skrivet av flera och jag är glad att jag inte ingår i deras familjer faktiskt. Nu skulle jag vilja hitta en bok som bara skriver om hur fantastiskt roligt och kul det kan vara att ha småbarn. Finns en sån?2 kommentarer to “Diverse: Uppdrag familj”

  1. Louise says:

    Jag läste “Uppdrag mamma” under graviditeten (säkert samma serie). Som tur var så tog inte heller jag den boken på allvar för då hade jag nog blivit lite rädd. Det är skrivet humoristiskt men också allvarligt om olika ämnen och jag blev rekommenderad den av en kompis som tyckte den var lite roligt skriven. Jag tycker nog en del böcker dramatiserar upp småbarnslivet lite grann. Det mesta (om man har ett någorlunda normalt liv och friskt barn) kan man ju styra i någon grad. Men vi får se, jag kanske ångrar denna kommentaren lite senare 🙂

  2. Sue says:

    Har läst den oxå och måste nog säga att den här var snäppet värre… Men man får ta sånt här med en nypa salt 🙂

Kommentera