Slumpad post: Läxfri mössa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Barnlyssnare

| 2007-12-23, 10:51

lyssnare.gifSå har vi då till slut kommit fram till vilken modell vi ville ha, efter mycket letande på nätet. Det blev en Philips 497 som vi hittills är väldigt nöjda med. Många tycker såna här är helt onödiga, men Sue’s au-pairfamilj hade en och tyckte den var toppen.

Nu är det visst så att man i Sverige (eller kanske EU?) inte tillåter såna som sänder ljud hela tiden, men det är ändå bra att ha en tycker vi.

Enheten som ska stå hos Joel använder el-uttaget medans föräldraenheten går på batteri (uppladdningsbart). Känsligheten för ljudnivå hos barnenheten är inställningsbar. Det som var lite konstigt var hur lågt ljudet var i föräldrarenheten – den går inte att använda i bullriga miljöer… Dock blinkar en liten lampa när den tar emot ljud.3 kommentarer to “Barnlyssnare”

  1. sandra says:

    vadå sänder ljud hela tiden?

    Vi har en annan modell på jobb, som vi använder när barnen vilar och vi är i rummet bredvid med de som är uppe. Skitbra! Vi kan dock bara höra dem inte prata tillbaka men för oss räcker det ju med att höra när de vaknar och sanbbt gå in innan de väcker de andra som sover.

  2. Sue says:

    Jo som jag minns det så var den i USA sån att man hela tiden hörde ljud, så man kunde höra hur barnet andades. Här verkar det bara höras ljud när det varit något högre ljud som gör att den triggar igång och sen hör man alla ljud en liten stund.

  3. […] till att jag skulle pumpa däcken så vaknade Joel, så jag får slutföra senare. Mycket bra med babylyssnaren nu när vädret lockar ut en! Prylar, Vardagen | cykel | Trackback | […]

Kommentera