Slumpad post: Bättre än öronproppar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pratkvarn

| 2007-12-19, 13:02

Jösses vilken pratkvarn Joel har blivit. Han sover ganska mycket nu för tiden, men pratar stora delar av sin vakna tid. Jättekul att sitta och fåna sig med honom. Det är sällan någon uppskattar grimaser och konstiga ljud så mycket.

LeendeIgår kväll när vi skulle sova så blev han enormt pratglad och babblade på mer än någonsin och jag funderade nästan på att börja ha öronskydd i någon form när jag pratar med honom. Han kom på en hel hög nya ljud och då började jag garva för han såg så rolig ut och då skrattade han så det kluckade och lät han ännu mer. Jätteroligt!

Oroade mig lite för att han skulle få svårt att somna eftersom han var så uppe i varv, men efter Sov du lilla vide så sov han sött.5 kommentarer to “Pratkvarn”

 1. sandra says:

  Härligt med babysnack 😛

 2. Sue says:

  Jepp, jag tror jag ska använda mig av det på möten när jag kommer tillbaka till jobbet och vi inte håller oss till agendan :mrgreen:

 3. Louise says:

  Kan tänka mig att det blir ännu mera snack i den veckan som Joel är i. Linus hittar på nya ljud hela tiden och han säger verkligen till när det är något som inte passar men glädjetjoen är lika många som tur är 🙂 Jag tror också jag ska annamma babysnacket på jobbet senare. Men jag som ska vara hemma så länge kanske inte kan något annat då 😉

 4. Sue says:

  Haha, risken finns!!

 5. […] att joller kan vara så gulligt. Har hunnit glömma hur det var när Joel jollrade. Vardagen | joller, simon | Trackback | […]

Kommentera