Slumpad post: 4,5 timme
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Joel 4 månader

| 2008-01-11, 12:43

Joel i pyjamasJoel 4 månader i pyjamas stl 86 (12-18 mån).

Griper, skrattar, jollrar, sover, “äter” gröt, gnager på fingrar (gärna mammas), suger på tummen, tittar på allt och alla, rullar nästan runt, håller huvudet högt när han ligger på mage, sitter gärna upp med stöd och vill hemskt gärna vara med där det händer, somnar själv, äter massor och ofta, står eller ligger gärna med sträckta ben.

Ännu har han inte förstått hur roligt det är med skallror, nallar eller andra leksaker – böcker dock undantaget för dem gillar han mycket att titta i.20 kommentarer to “Joel 4 månader”

 1. Anna says:

  Joel är ett praktexemplar! Tyra har en matchande tröja så vi kan fortfarande plåta dem i lika kläder. Så fort hon blir pigg och kry.

 2. Sue says:

  Ah, coolt! Ja här växes det ur kläder hela tiden så vi hinner knappt med…

 3. Lotta says:

  Jag tycker Joel bara blir mer och mer lik sin pappa. Vad har han ärvt av dig Suse, de sträckta benen eller gnagandet på fingrarna 😉

 4. Sue says:

  Hmm… sov mycket har jag för mig att jag gjorde (enligt mamma), kanske kommer likheterna lite senare. Som att klättra på allt som finns i närheten, vara envis och annat som gör livet roligare för föräldrarna 👿

 5. John says:

  Ja, envisheten måste komma från dig… 😯

 6. Sue says:

  Ja för du har ju din kvar 😀

 7. sandra says:

  Undra om Joel kommer att TVINGA sina kompisar att hoppa ut från fönstret på andra våningen för att leka med dom!?? …..det gjorde faktiskt SKITONT i mina anklar TROTS att du la en en superTUNN filt på gräset 2 meter längre ner 👿

 8. Sue says:

  Haha, hoppas inte för här är det inte gräs på utsidan och aningens högre…
  Du får ta och sluta påminna mig om hur jag var när jag var liten! Jag har som tur är mognat lite och numera är det frivilligt om man vill hoppa 😉

 9. sandra says:

  fniss…..jag har många minnen om hur du plågade dina vänner som barn…..kommer du ihåg när du tvingade mig att krypa på bjälken HÖGST upp i ladugårdstaket…….fatta vad som hade hänt om jag trillat ner på tvägolvet 4 meter ner 😯 …eller den jävla granen som var 10 meter hög och som du stod nere på marken och drev på för att man skulle klättra till toppen…..och hundgåden…och :mrgreen:
  DU VAR GALEN!!!
  ….fast himla kul att vara med 😉

 10. Sue says:

  😯
  Det var ju inte så att jag tvingade någon att komma hem till mig iaf… så jag antar att man visste lite vad man gav sig in på och faktiskt ville utmanas lite :mrgreen:

 11. sandra says:

  :mrgreen: ja det var kanske så

 12. Sue says:

  Jag väljer iaf att minnas det så… 😳 (känns lite bättre då!)

 13. sandra says:

  fniss…..inte behöver du skämmas….det är som jag säger till Elin när hon har bandymatch och det blir lite hårda tag….det som inte dödar, härdar 😉

 14. Sue says:

  Haha, precis mitt motto. Se vilka tuffingar vi är numera… 😕

 15. sandra says:

  …mmmmm 😳 …visst e vi :mrgreen:

 16. sandra says:

  fast idag lyckades elin åka på 2 blåsningar från domaren för att hon knuffat….jag satt dock stolt på läktaren 😳 …men vadå! minsta tjejen i laget det är ju bra att hon vågar ta i tycker jag…fniss……tränarna tyckte oxå det var bra och berömde fast domaren tycket inte det var bra 😡

 17. Sue says:

  Haha, låter helt rätt. Vågar inte tänka på hur jag kan tänkas bli som publik i framtiden…

 18. Jeanette says:

  Vilken söt kille i coola kläder 🙂
  Måste bara berätta att dom säljer barba-pappa t-shirts på Åhlens. Hur fräna som helst.

 19. Sue says:

  🙂 Vi har en sån pyjamas faktiskt. Otroligt söt!

Kommentera