Slumpad post: Räknar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Att köpa ett kök

| 2008-01-30, 21:01

Idag har vi varit på IKEA och köpt kök. Ett helt kök. Vet ni hur många delar det blir? Många.

Det vanliga är nog att man beställer köket och får det hemlevererat. Så gjorde inte vi utan eftersom vi har bråttom hämtade vi allt på tag-själv-lagret med hjälp av en plocklistan vi fått på köksavdelningen. Vi fick ihop fem proppfulla lastvagnar (plus två med vitvaror i utlämningen). Sue gick före och paxade köplats genom att dirigera tillströmmande till andra kassor medans John + en av våra hantverkare släpade dit lastvagnarna.

IKEA-kvittoGivetvis hade vi inte lagt alla paket med streckkoden synlig så kassörskan fick en diger uppgift att delvis lasta om innehållet på lastvagnarna för att kunna att scanna av alla 152 kollin. Allt medan den skock pensionärer som utgjorde kön bakom växte sig allt större och surare.

Kassörskan bad om avlösning för att gå på rast när hon var klar med oss.8 kommentarer to “Att köpa ett kök”

 1. sandra says:

  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: HEMLEVERANS…. :mrgreen:

 2. Mange says:

  Pensionärer borde förbjudas i affärer i rusningstid. Känns i allmänhet som de alltid ger sig ut i värsta rusningen, oavsett butik. DE HAR JU ALL TID I VÄRLDEN 🙂

 3. John says:

  Jag tycker de ska vara glada att vi inte försökte med snabbkassan! 😯

 4. Camilla och Stefan says:

  Här i Linköping provar de ett nytt system, man får scanna in sina varor själv. Tänk om ni hade testat det :mrgreen:

 5. Sue says:

  De har samma sak i Kungens kurva så vi kanske borde gjort det 😀

 6. Syster Yster says:

  😆

  Stackars alla inblandade!

  Jag håller med Sandra… Fast nu ska ni väl inte behöva köpa ytterligare ett nytt kök i rödaste rappet?!

 7. Sue says:

  Vi hade väldigt gärna tagit hemleverans, men då hade köksrenoveringen fått vänta i ett par veckor…

 8. […] När vi köpte köket fick vi fem stycken 100-kronorscheckar att använda i restaurangen eller butiken utanför. Vi har därför lite då och då under året åkt till IKEA och börjat med middag för att sen orka gå runt och fixa det vi ska ha. Så igår var det dax för det sista “gratis”besöket. För första gången så beställde vi barntallriken till Joel och han åt lite grann sen ville han hellre ha mammas kyckling. De hade faktiskt koll på att det inte var ägg i pastan fast i glasspinnen som ingick var det ägg så den hoppade vi över. […]

Kommentera