Slumpad post: På konferens
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rulla runt II

| 2008-02-03, 19:15

img_8848.JPGSen den första lyckade rullningen har Joel inte rullat runt en enda gång – tills idag! Förra gången var det från mage till rygg, idag fick han klart för sig hur man rullar från rygg till mage vilket han sedan gjorde flertalet gånger.

Nu ska vi bygga en grind till trappan…2 kommentarer to “Rulla runt II”

  1. Louise says:

    Härligt! Linus rullar endast från rygg till mage och så får man hjälpa honom tillbaka när han blir srg (eller trött i ryggen :). Sedan rullar han direkt tillbaka till mage igen. Men nu verkar han kommit på att han kan stanna på sidan. Vår lille filur! 🙂

  2. Sue says:

    Ah vad duktigt av honom! Joel har inte rört så mycket på sig förrän nu. Han fastnade för sina händer för en månad sen och ligger fortfarande och tittar på dem allt som oftast 😆

Kommentera