Slumpad post: Tre vagnar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kvällsbesök på IKEA

| 2008-02-04, 21:56

Idag är det inte så mycket synligt som hänt i köket. Lite list mellan skåp och tak, gömt undan lite kablar, byggt in ännu mer fläktrör, finjusterat lite dörrar och annat smått och gott.

Öde parkeringIstället har vi varit på tretti.se och hämtat vår häll, hämtat specialfix och fog för kakelplattorna och avslutat dagen med besök på IKEA. Ett besök som innehöll både middag och den vanliga förvåningen över att det var så mycket man skulle ha. Eftersom vi stack dit efter att hantverkarna gått för dagen så blev det sent och i kassan fick vi höra den marsch som de spelar i högtalarna efter stängingstid (titelmusiken från filmen “Bron Över Floden Kwai”) och på parkeringen vad det öde.Kommentera