Slumpad post: En i taget
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Härligt!

| 2008-02-10, 22:34

Idag har vi njutit av vårt nya kök. Njutit har vi oxå gjort i vardagsrummet – som helt plötsligt inte är värd för kyl/frys, mikro, köksbord och annat som nu flyttat tillbaka till sin rätta plats.

Det blev inget samtal till hantverkaren angående diskmaskinen, vi fixade själva med en japansk bladsåg – lite vill man ju fixa själv!

Vi har nu provat både spishäll och mikro och hittills är vi mycket nöjda, men framför allt har vi nu ett kök att vara i igen och det springer inte en massa hantverkare i vårt hus längre!11 kommentarer to “Härligt!”

 1. sandra says:

  Grattis till ert nya fina kök….
  Kan förstå att det känns skönt att få “flytta” in i köket igen… 😛

 2. Kjellis says:

  Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

 3. Sue says:

  Tackar och bockar. Vi lovar fler bilder under veckan, men idag när hantverkarna inte jobbat så har ju vi varit tvungna att göra saker och då har vi inte haft tid att fota 😛

 4. Anna says:

  Mycket fint kök. Gott kaffe också! Jag är inte helt säker men kan det faktiskt vara så att det var Tyra som använde nya mikron allra, allra först?

 5. Sue says:

  …Tyra som använde nya mikron allra, allra först?

  Så var det nog faktiskt, om inte John provat den i smyg utan mig. Coolt!

 6. Anna says:

  Pasta Rigatoni Napoli, kom ihåg det. En riktig favorit! Fast till middag föredrog faktiskt T farfars gryta gjort på närproducerad hare.

 7. John says:

  Nä, det var Tyra som var först. Grattis! 🙂

 8. Tyra says:

  Titta!

 9. John o Sue says:

  Vi kluckar av skratt 😆

 10. Anna says:

  Tyras första bloggning, inte dåligt när man är ett. I morse började hon forma ordet “tack” så snart kanske hon kan blogga nytt.

 11. Sue says:

  Ah, snart kommer hon bara att sprudla av ord :mrgreen:

Kommentera