English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Köket klart?

| 2008-02-09, 23:13

Idag har golvet fått sig ett andra lager bets och ett lager lack. Vi planerar att lägga på ett andra lager lack men tänker ta det nästa helg.

DiskmaskinNu ska det digra arbetet att få alla saker på plats påbörjas. Vi började så smått nu ikväll men när vi skulle öppna diskmaskinen för att provköra upptäckte vi en liten miss – luckan går inte att öppna helt då den krockar med sockeln. Vi får ringa till hantverkaren och hoppas att han kan fixa det imorgon. I övrigt har vi ännu inte upptäckt några större brister och imorgon kommer vi nog kunna börja använda köket igen – det ska bli väldigt skönt!

Återstår gör nu också att lära sig hur vitvarorna fungerar 🙂3 kommentarer to “Köket klart?”

  1. Syster Yster says:

    Riktigt nice ser det ut – det lilla man ser! Har ni inga mer överskådande bilder? Eller ska man behöva pallra sig upp… 😉 Hur blir det förresten – kommer ni ner?

  2. Sue says:

    Inte bestämt ännu, beror lite på ev bilköp och så. Det kommer mer bilder från köket, så snart vi fått allt på plats så att vi vill ta bilder 😛

  3. […] När vi renoverade så blev golvet inte helt färdigt utan det skulle lackas fler gånger. Vi valde att göra det själva eftersom vi ville börja använda köket och tänkte optimistiskt göra det helgen därpå. […]

Kommentera