Slumpad post: Plommonmos
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Död räka, och bil…

| 2008-02-21, 19:40

RäkanI söndags städade jag akvariet och tog då upp en av de mer vildvuxna vattenväxterna för beskärning. Blad togs bort och växten trycktes sedan ner igen. När jag var klar kollade jag så att alla fiskar såg ut att må bra men hittade då inte en av räkorna. De brukar dock vara bra på att gömma sig så jag lät det bero.

I måndags förmiddag ringde dock Sue till jobbet och berättade att hon hittat en liten död räka på hallmattan. Förmodligen hade den följt med växten upp och hoppat av halvvägs till vasken. Det blir nog ett en tur till djuraffären i helgen för att inhandla lite fler!

Lite senare ringde Sue till jobbet igen. Hon skulle åka och besiktiga bilen men när hon kom till garaget var den stendöd. Jag hade visst glömt att stänga bildörren (!) och kupélampan gjorde att batteriet var helt urladdat. Eftersom bilen måste besiktigas före mars insåg jag att det skulle bli svårt att boka ny besiktningstid. Hittade dock en 29/2. Förvisso i Nynäshamn, men ändå bättre än körförbud.8 kommentarer to “Död räka, och bil…”

 1. […] « Trötter? Död räka, och bil… […]

 2. sandra says:

  Det går bra för dig John…. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  ps ingen punka denna veckan??? 😯 😯 😯

 3. John says:

  Inte än… 🙄

 4. Cattis says:

  Djurens rätt i samhället kommer tyvärr att se till att det inte blir flera räkor hos er! 😉

 5. […] den lilla fadäsen med räkan som “trillade ut” ur akvariet behövde räkan Yngve några kompisar så 8 […]

 6. […] Alltså har jag börjat leta annat ställe och fick tag i Mekonomen (GR Bilservice) i Skarpnäck vilket underlättar logistiken. Jobbet uppskattar de till 3700 kr men sen är frågan vad själva reservdelen kostar – vilket de ska ringa tillbaka och säga. De har tid på måndag vilket gör att vi inte behöver byta besiktningstid (vilket var sådär lätt förra året). […]

 7. […] slut när jag åker därifrån. Det lustiga i kråksången är att liknande batteristrul hände för fyra år sen. Vardagen | bilbesiktning, kundtjänst | Trackback | […]

Kommentera