Slumpad post: Midsommarafton på vårt sätt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sittvagn

| 2008-03-10, 21:38

Joel sitter i sittvagnVi har ju haft sittdelen på ett tag men Joel har föredragit att ligga ner, tills i fredags då Sue och jag var på promenad längs Ältasjön i vårsolen. Då dög det inte att ligga ner utan först när han fick sitta upp själv blev han nöjd.

Idag skulle vi släppa in en tekniker i en byggnad på området och i väntan på honom (40 minuter sen…) så knallade jag runt med vagnen i duggregnet (med kamera). Joel satt upp hela tiden och tittade sig intresserat omkring. Sova kan man minsann knappt göra i vagnen anser han. Regnskyddet var dock trevligt på flera sätt och skyddade inte bara mot regn utan gick att luta sig mot.2 kommentarer to “Sittvagn”

  1. sandra says:

    hur andas han???
    napp i munnen och näsan tryckt mot plasten 😯

  2. Sue says:

    Ja, det undrade jag oxå först så jag kollade noga att han faktiskt andades, men på något sätt gick det väldigt bra… I början var jag riktigt skeptisk till att han var så nära plasten ska jag erkänna.

Kommentera