Slumpad post: Vikingabyxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mysig säng

| 2008-04-01, 10:25

Minns hur jag gillade min säng när jag var liten. Byggde gärna kojor i den tex. Vill att Joel ska känna samma sak för sin säng och ett Joel i sängensätt kan vara att ha ett roligt spjälsängsskydd. Har sen ett tag tillbaka ett på plats. Läs på projektsidan hur jag gjort!

Lite då och då får nu Joel sitta och leka i sin säng. Tanken är att han ska gilla sängen och känna sig hemma där och inte bli rädd när han vaknar eller vilja därifrån direkt. Än så länge verkar det gå bra.

Brukar gå in lite då och då och titta till honom och småprata och leka lite – något som han verkligen uppskattar :mrgreen:

Sen är det ju inte alltid som han somnar av sig själv i sängen, men vi har ett mål iaf!5 kommentarer to “Mysig säng”

 1. sandra says:

  bra taktik! 😛

 2. Sue says:

  Vi hoppas det. Lite lärde jag mig som au-pair – jag vet vilka saker jag satsar hårt på. Sömn och mat!

 3. sandra says:

  de e rätt…med en pigg och mätt unge blir vardagen så mycket lättar 😛

 4. Sue says:

  Jo det är det som är målet iaf. Sen får man se hur bra det går…

 5. Louise says:

  Fint!

Kommentera