Slumpad post: Plocka lego
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Åter på jobbet

| 2008-04-04, 21:32

Nu har jag jobbat min första vecka på nästan 8 månader. Veckorna är numera två eller tre dagar dock eftersom jag jobbar halvtid.

Skum känsla att inte behöva tänka på någon annan i första hand. Att kunna sitta på t-banan och läsa i lugn och ro – otroligt skönt. Sleeping at workSen såklart mycket mysigt att komma hem till en liten familj efter jobbet och då ha lite hemenergi kvar.

Trött på jobbet har fått en ny innebörd, men konstigt nog har det känts helt ok.

Har nya arbetsuppgifter och ska se till att företaget ISO-certifieras under året (det mesta av jobbet är redan gjort) så det känns skoj! Kvalitet är viktigt och det känns som en passande roll. Har även ny rumskompis och det är som alltid inspirerande!7 kommentarer to “Åter på jobbet”

 1. Camilla och Stefan says:

  Kul att ha dig tillbaka!!!

 2. Sue says:

  Tackar! KUL att vara tillbaka.

 3. Jonas says:

  Så ISO-certifieringen lever fortfarande? 🙄

 4. Sue says:

  Jepp och nu när Sven snart är helt borta är det Tomas som är “drivande” så jag räknar med att vara den som får dra i det hela. Fast jämfört med förvaltning så känns det enklare 😆

 5. Jonas says:

  … sitter nöjd.

 6. Sue says:

  Låter finfint:) Skönt att det blev rätt!

 7. […] som om det är mer än ett år sen jag var tillbaka på jobbet förra gången för det har verkligen hunnit hända en hel del sen dess. Vardagen | Föräldraledighet, jobb | […]

Kommentera