Slumpad post: Bop it
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kill i näsan

| 2008-04-15, 11:49

Varför börjar det alltid att killa i näsan när man inte kan killa tillbaka? Om man bakar, målar eller vad man nu valt att göra så tar det inte många minuter förrän killet är där och till slut måste man bara killa lite. Man försöker med armbåge eller liknande men det slutar alltid med att man har mjöl, deg eller färg på ofördelaktiga ställen i ansiktet.4 kommentarer to “Kill i näsan”

 1. Niklas says:

  Kli = den minsta form av smärta som kroppen kan känna. Det brukar jag tänka och smärta klarar jag ganska bra. Då behöver jag inte klia mig heller 😀

 2. Sue says:

  Hmm… jag tycker nog att kill/kli/klåda är mycket värre än smärta faktiskt

 3. sandra says:

  du måtte haft en lätt förlossning Sue 😯 ….själv föredrar jag nog lite myggbett var sommar än en förlossning var sommar :mrgreen:

 4. Sue says:

  Om man tycker myggbett är jobbiga så ska man prova på “Bed bugs” eller lite nässelfeber, då är ett eller annat myggbett i princip som inga alls!

Kommentera