Slumpad post: Mini-surdegar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Latte

| 2008-05-09, 13:31

Igår slog jag till och köpte en moccabryggare. Har varit utan ända sen köksrenoveringen och har dragit på det eftersom de som funkar på induktionshäll är så mycket dyrare än andra (iaf billigaste varianterna).

Moccabryggare

Så igår efter jobbet gick jag till Bönor och Blad i Ringen och köpte lite te (ekologiskt faktiskt – heja!!) och där hade de moccabryggare oxå. Den jag fastnade för (billgaste varianten de hade) fanns det bara ett ex kvar i den storleken jag ville ha och på den satt handtaget lite konstigt.

Så klart att det ska strula när man bestämt sig, för till råga på allt så har Vigano slutat tillverka dem eftersom råvarupriset är för högt (Kina har Lattetyp köpt upp allt). Nåja, de hämtade skruvmejsel och vi kollade att det inte var något trasigt, och sen fick jag den med 30% rabatt 🙂

Idag var det dax att inviga den och jösses så gott det var med en latte!!4 kommentarer to “Latte”

  1. Syster Yster says:

    Hmm… ja… kommer ni förbi mig så hoppas jag att ni inser att det bara blir kok-kaffe med UHT-mjölk… Har ni tur så klarar vi bort den mesta sumpen… 😉

  2. Sue says:

    Det ska vi nog överleva. Inser först nu att du ju såklart inte har kyl… o inte heller frys. Så om du kommer hit bjuder vi definitivt på glass!!

  3. […] mellis på filt i skuggan i trädgården. Druckit god latte, tvättat och en del annat. Ikväll ska vi på middag hos vänner. Vardagen, Växter | […]

Kommentera