Slumpad post: Glasbetong
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Drive in på Bauhaus

| 2008-05-10, 21:51

Så har då Bauhaus i Länna öppnat en stor fin hall med drive in. Idag när jag köpte sand till Joels sandlåda så fick jag tillfälle att prova (efter att ha blivit hänvisad dit från vanliga varuhuset när jag frågade var de gjort av sanden vid omstruktureringen).

Såg att det var många som parkerade utanför men det stod tydlig skylt med var man skulle köra in så jag körde in. Insåg lite sent att det kanske inte var så smart. Kan ju säga att jag inte var den enda som denna sommardag kommit på idén att åka och handla saker till hus och trädgård. Suck! Började försöka få de bakom att backa ut så att vi inte skulle fastna. Då lossnar det helt plötsligt så jag kunde köra runt och leta efter sanden. Hittade den längst bort i butiken och lastade in och körde mot kassorna.

Då inser jag att jag kommer att behöva köa med bilen, tillsammans med de smarta personer som ställt bilen utanför och tagit en vagn. Efter en stund kom det en anställd med någon slags dosa så jag tänkte glatt att jag skulle få betala. Nej, de tog regnummer och blippade in det jag skulle ha och sen fick jag order om att åka till kassa 3.

Efter att ha startat och stängt av bilen ett par gånger i kön kom jag så till slut fram till själva betalningen. Eftersom allt var klart vevade jag ner rutan och fram med kortet. Men icke, dosan där jag skulle knappa in koden stod på disken en bit upp så jag var tvungen att stänga av motorn (igen) och går ur bilen för att betala…

Hur har det tänkt? Inte första gången jag undrar det på Bauhaus faktiskt… Undrar dessutom hur någon vill jobba bland alla dessa avgaser dessutom!!?En kommentar to “Drive in på Bauhaus”

  1. […] att regeln inköpts på Bauhaus drive in igår tog det dock inte lång tid innan allt var på plats. Nu gäller det bara att komma ihåg att […]

Kommentera