Slumpad post: Olika luncher
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Plooij, X Frans: Växa och upptäcka världen

| 2008-05-14, 7:39

Att växa och upptäcka världenEn bok med väldigt mycket “utfyllnadstext”. Många kapitel upprepar sig själva men jag misstänker att det är för att du inte ska behöva läsa boken från pärm till pärm utan kan välja att bara läsa delar av den. Det gjorde att jag i många fall bara skumläst de bitarna. Har läst den sporadiskt sen i somras – följt Joels utveckling helt enkelt.

Det finns många bra tips på hur man kan aktivera sin spädis. Gäller att inte bli stressad över listorna med saker barnet kanske kan vid en viss ålder för barn är ju så olika…

Det är en bok jag starkt rekommenderar alla som fått barn. En tröst när det känns tungt:

Det är nog ett utvecklingssprång.

Så tror jag alla som läst boken har tänkt många gånger 🙂3 kommentarer to “Plooij, X Frans: Växa och upptäcka världen”

  1. louise says:

    Precis, och så kan man hoppa över det finstilta där föräldrar skriver. Det är ganska överdrivet på en del ställen. Men jag har också haft stor nytta av boken, och precis som du säger kan man alltid tänka att det nog är ett språng när det är jobbigt. Det ger en god förståelse för hur barnen utvecklas.

  2. Sue says:

    Jepp, det låter som präktiga amerikaner fast med tanke på författarnas nanmn är de nog inte det.

  3. […] var det en hel del om första året och dess utvecklingssprång och det har jag redan läst i en annan bok, plus ett par sidor om graviditeten. Nåja i det stora hela var det intressant läsning om vad vi […]

Kommentera