Slumpad post: Sytoksresa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sockellåda

| 2008-05-20, 15:08

En av de saker vi blev tipsade om och som vi ville ha i köket var sockellådor. Hantverkarna föreslog att vi skulle köpa vanliga lådor på Joel och sockellådaIKEA så sågade de till fronten och sen monterades allt som vanligt. Blev kanon!

Joel gillar dem skarpt oxå. Genom att öppna en av dem så kan man få honom att snabbt ta sig dit från andra sidan köket. Sen håller han på och reser sig, står upp, sätter sig, pillar med allt som finns i lådan, reser sig, kastar saker och så vidare. Bra underhållning helt enkelt!5 kommentarer to “Sockellåda”

 1. Syster Yster says:

  Vilken passiv multitasking, så att säga! Förvaring, träningsredskap och underhållning – tre saker i en. Rena Kinderägget! 😆

 2. Sue says:

  Ah! Så kan man se det :mrgreen:

 3. […] upp med att utforska den stora världen han har hamnat i. I köket spenderar vi mycket tid och sockellådan är fortfarande spännande men på första platsen ligger ett skåp. Vi har tagit bort allt farligt […]

 4. Åsa says:

  Hej!

  Jag undrar hur ni fick sockellådorna att gå “rätt” alltså inte snett?

  Mvh
  Åsa

 5. Sue says:

  Det var hantverkarna som satte dit dem men som jag förstod det tog de vanliga skåpsidor och satte även under de vanliga skåpen. Istället för ben då. Då hade de vanliga fästhålen på insidan för lådfästena och således borde de bli raka – såvida man sett till att sidorna var som de skulle.
  Kan verkligen rekommendera lösningen för den har varit hur bra som helst!

Kommentera