Slumpad post: Eddings, David: Rivas drottning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Visual Studio Express

| 2008-06-08, 16:25

Häromdagen pratade jag lite med Martin som, liksom jag, jobbar som utvecklare. Han jobbar dock med “den mörka sidan” – Microsofts .NET medans jag jobbar med Java. Jag har på tidigare arbetsplatser hållit på med Pyttemjuks utvecklingsverktyg men det var länge sedan och det skulle vara roligt att sätta sig in i det igen – det skulle i så fall bli språket C#.

Han berättade att det finns en “Express version” av utvecklingsplattformen Visual Studio som är gratis (kostar massor med pengar annars) och även SQL Server (databas) vilket borde göra det enkelt att komma igång. Sitter och laddar ner det just nu (dryga 900 MB DVD ISO). Detta är definitivt något jag ska försöka hitta tid till under pappaledigheten…4 kommentarer to “Visual Studio Express”

 1. Niklas says:

  TAck för tipset. Lysande

 2. Fredrik says:

  Jag har använt VSE 2008 sen en tid och tycker den fungerar förvånansvärt bra, innehåller inte lika mycket som den Professional Edition som jag ha på jobbet men för mina hobbyprojekt fyller den sin funktion.

 3. Jonas says:

  Ja ja, du får ju kakor i alla fall 👿

 4. John says:

  mina hobbyprojekt fyller den sin funktion

  Låter ju utmärkt!

Kommentera