Slumpad post: Nöjd
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fixa steg

| 2008-06-14, 14:05

Joel och fotbollVår stegtävling på jobbet drog igång lagom till att vi åkte på semester. Kanske inte helt optimalt och det märks att de som är kvar lyckas gå en hel del fler steg än vad vi får ihop.

KlätterapaI Hörby blev det en hel del bollspel på kvällarna för att få ihop till de “nödvändiga” 9 000 stegen man ska ha per dag. Vi hann även med en skogspromenad inklusive picknick och hinderbana med Maja när Christel och Boris jobbade.

Man inser dock snabbt att toppformen är långt borta…En kommentar to “Fixa steg”

  1. […] Stegtävlingen på jobbet gör att man måste ta sig i kragen och om klockan är halv 8 på kvällen och det är regn ute så är jag inte sugen på att ge mig ut på någon aktivitet. Dessutom så har vi ju Joel så vi kan inte sticka ut samtidigt (om vädret skulle vara ok som igår). 20 minuter i raskt tempo (>25km/h) ger 4400 steg så det är väl investerade minuter måste jag erkänna. […]

Kommentera