Slumpad post: Ännu mer tyg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Cykelsits

| 2008-07-04, 10:03

Igår köpte vi en cykelsits för Joel. Det blev en Hamax Sleepy efter tips från vänner. Den har en liten ratt med vilken man kan fälla sitsen bakåt vilket vi tyckte verkade bra. Man kan också enkelt ta av stolen från det lilla fästet som sitter i ramen och vi köpte ett extra sådant fäste så att stolen kan sättas på båda våra cyklar.

CykelturIdag tog vi premiärturen och det verkar gå finfint. Joel tittade i vanlig ordning på allt runt omkring honom och verkade inte störas nämnvärt av att ha hjälm (vilket också var första gången).6 kommentarer to “Cykelsits”

 1. Anna says:

  Shit pommes, ni har hunnit längre än vi! Bra gjort! 🙂

 2. Fredrik says:

  Jättepraktiskt med dubbla fästen, de nya sitsarna är ju extremt lätta att byta mellan två cyklar. Vi valde att ha varsin sits istället, det funkade bättre med våra scheman.

 3. Sue says:

  Ah, det är klart. Kan tänka mig att det kan bli så…

 4. Louise says:

  Vad duktig han är! Kan tänka mig att han är fullt upptagen med att titta sig omkring för att hinna tänka på hjälmen 🙂

 5. Sue says:

  Ja vi tror att det var så. Det var nog så spännande alltihop att han inte hade tid att tänka på vad han hade på sig 🙂

 6. […] vi stannade till vid 73:an och tittade på bilar. Joel verkar gilla att sitta och halvsova i cykelstolen, och det är en klockren vardagsmotion, så det kommer definitivt bli fler turer! Vardagen | […]

Kommentera