English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Träningsdagbok på nätet

| 2008-07-13, 14:36

FunBeat logoJag tänkte att det skulle vara trevligt att föra en träningsdagbok så att jag kan hålla koll på hur mycket (eller lite) jag egentligen tränar. Jag tittade runt lite på nätet och hittade FunBeat (konstigt namn) som verkar helt perfekt.

Där kan jag notera varje träningspass – t ex löpning eller cykling. Det går att sammanställa sin träning i en kalender eller i olika diagram. En cool funktion är att man kan lägga upp sin runda (t ex cykelrunda) på en karta och namnge den. Man kan också publicera sina rundor för andra medlemmar vilket göra att det finns massor med rundor som andra lagt upp att titta på.

Man kan också lägga upp snittpuls och maxpuls för varje pass samt även dagsnoteringar om vikt och vilopuls och på så sätt hålla koll på sin “kondition”. Varje medlem har också en liten blogg där man kan skriva om sin träning.

Det enda man inte får hjälp med är själva träningen, som man får stå för själv…2 kommentarer to “Träningsdagbok på nätet”

  1. Fredrik says:

    Verkar praktiskt, jag registrerade mig jag också. Jag hade en träningsdagbok på blogspot tidigare men det kändes inte bra, det här är ju mer anpassat till just det och gör allting mer lättåskådligt.

    Tack för tipset!

  2. John says:

    Ja, jag tycker det funkar utmärkt hittills. Det fina i kråksången är att man verkligen ser att man gör något. Annars är det lätt att det går slentrian i det och då blir det tråkigt. Här kan man sätta upp mål och se diagram etc på all aktivitet! 🙂

Kommentera