English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

God glass

| 2008-07-15, 10:25

Ända sen jag läste Den hemlige kocken så har jag läst innehållsförteckningar på glassförpackningar och det är ingen rolig läsning. haagen-dazsDen enda glass jag hittat som inte innehåller några direkta konstigheter är Vanilla hos Häagen-Dazs och numera är det sån glass vi lyxar med ibland på kvällarna.

Måste säga att den är fantastisk god. Dyr iofs, men man äter mycket mindre så utslaget tror jag inte det spelar så stor roll.

Ska man ha glass till någon efterrätt kör vi någon storpack med någon billigare variant för då är det helheten som spelar roll och glassen i sig är inte lika viktig, även om innehållsförteckningen är lite läskig läsning.3 kommentarer to “God glass”

  1. […] låg precis där så jag gick in och tänkte att jag handlar lite glass och tar ut pengar när jag […]

  2. Fredrik says:

    Eftersom jag är laktosintolerant så måste jag hoppa över det mesta vad gäller Häagen-Dazs, Mövenpick, Ben & Jerry’s och dylikt. Jag brukar hålla mig till Tofu Lines vanliga vaniljglass, den är dessutom fri från kolesterol vilket inte är någon nackdel. Om jag vill lyxa till det lite brukar jag köpa Stracciatella ur deras Gold-sortiment som är väldigt god.
    Men tittar man på det är det nästan lika mycket “E” i alla produkter så länge man inte hittar någon specialare.

  3. Sue says:

    Ah, jo nu när vi fått reda på att Joel är äggallergiker så blir det inte glass utan E för de innehåller ägg. Ska prova Tofu lines glassar 🙂

Kommentera