Slumpad post: Bäckenet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Teletubbies

| 2008-07-20, 10:46

Vad är det som gör att barn gillar Teletubbies? Jag har varit skeptisk tidigare men vi fick en gratis dvd med teletubbiesnågon babykasse och den testade vi på Joel för ett tag sen. Han satt som trollbunden en lång stund.

Sen dess har vi lite då och då låtit honom titta och ibland när han vaknat och haft svårt att somna om sent på kvällen har han fått titta och det har funkat helt suveränt bra.

Så numera spelar vi in de avsnitt som går på TV4+ på mornarna så att vi kan få lite variation – Teletubbies i sig bygger iofs lite på repetition och igenkänning.8 kommentarer to “Teletubbies”

 1. niklas says:

  nått är det…o det är otäckt… :mrgreen:

 2. sandra says:

  mina missade denna figur….

 3. Sue says:

  mina missade denna figur….

  Kan tänka mig det. Tror de dök upp 1997 (samtidigt som Philip) i UK och det tog säkert några år innan de tog sig till Sverige.

 4. John says:

  nått är det…o det är otäckt…

  Ja, jag tycker också det är något otäckt över dem och deras surrealistiska värld…

 5. […] är väldigt aktiv när han är vaken. Kan vara lite lugn om vi tittar på Teletubbies, men annars är det fullt […]

 6. Fredrik says:

  Jag har alltid avskytt dem, förstår inte varför man gör ett barnprogram där karaktärerna inte pratar rent (Tubbykjäm), men Oscar har varit väldigt förtjust i dem till mitt och Pernillas stora förtret.

  Sen är de nästan äckligt politiskt korrekta, en färgad, en homosexuell och två tjejer.

 7. […] som alltid slinker ner). Han verkade väldigt trött trots att klockan bara var 5 så vi satte på Teletubbies. Han gnällde lite ibland och verkade peka på magen så vi undrade lite över magen som var […]

 8. […] kort stund trollbands de stora av Teletubbies på […]

Kommentera