Slumpad post: Den där eken på insta #4
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hallen klar

| 2008-08-03, 13:46
Hallen klar

Hallen klar

Semestern börjar närma sig sitt slut och så även hallrenoveringen.

Pricken över i:et blev hatthyllan som vi satte upp igår och innan dess har John snickrat ihop en sittbänk med plats för korgar och Sue målat skoställ.

Ytterligare förbättringar kommer framöver att bli ett draperi, fler krokar och någon korglösning att lägga diverse pinaler i. Kanske även en avlastningshylla under glasbetongen, någon kroklösning för Joel och plats för post.6 kommentarer to “Hallen klar”

 1. Sue says:

  Blev en sittdyna oxå.

 2. […] han att gå runt och vifta med, eller andra saker som man kan vifta med. Började nog när vi renoverade och han fick tillgång till penslar som han glatt gick runt och pillade med. Glad […]

 3. Sue says:

  Tackar. Nu är det bara att knyta ihop det hela för att hallen ska bli riktigt användbar. Just nu är det mycket som hamnar på sittbänken, golvet och trappan.

 4. Evelie says:

  Vilken snygg tapet Ni har i hallen, den är underbar.
  Var har Ni hittat den?

 5. Sue says:

  Roligt att du gillar den! Vi har haft den i snart två år och jag älskar den fortfarande – en sån glädjeklick 🙂
  Vi köpte den på Fredells i Stockholm men det var via katalog från Intrade. På en gammal länk som inte längre funkar så ser jag att den troligen hette Twilight 3. Vet inte om det kan vara till någon hjälp. Om inte den finns kvar kanske det finns andra. Klicka här som kommer du dit. Gillar man glada färger kan jag tipsa om en annan blogg, Fixa & dona.

Kommentera