Slumpad post: Rosa på konferens
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Joels nöjen

| 2008-08-12, 14:21
Stålmannen?

Stålmannen?

Joel är väldigt aktiv när han är vaken. Kan vara lite lugn om vi tittar på Teletubbies, men annars är det fullt ös.

En favorit är toarullar. De tar han och går runt med och drar av små bitar som han släpper överallt. Vi har således toapapper i hela huset.

Grytor är oxå en favorit, gärna med lock så att han kan ta av och lägga på, ta av och lägga på osv. Får han en slev eller något annat så är det toppen att ha med i leken.

När det gäller ätande så är han helt galen i körsbärstomater som vi delar i fyra delar. Han klämmer snabbt i sig det goda, gnager lite på skalet för att sen spotta ut det.

Långa skohorn gillar han att gå runt och vifta med, eller andra saker som man kan vifta med. Började nog när vi renoverade och han fick tillgång till penslar som han glatt gick runt och pillade med.

Glad klättrare

Glad klättrare

Tejpen på matlådor är en annan favorit. Ibland står han med ett matlådelock i handen och blir extremt frustrerad. Då är det en tejpbit (där det står vad som fanns i en gång i tiden) som han inte får tag i. Lossar man lite på den blir han nöjd och drar loss den.

Klättra är oxå skoj så vi tränar honom både i vår säng, våningssängen och soffan på att klättra ner på ett bra sätt. Går ibland…4 kommentarer to “Joels nöjen”

 1. Anna says:

  Vilka fina bilder! Den nedersta gillar jag mycket.

 2. Louise says:

  En till som gillar Teletubbisarna 🙂 Jag har fått en massa konstiga saker på huvudet, typ vaknar med musik från Teletubbies och inser att så här kommer det vara ett bra tag haha 🙂 Men måste erkänna att jag tycker det är rätt söta tubbisarna.

 3. Sue says:

  Vilka fina bilder! Den nedersta gillar jag mycket.

  Tack! Han är tacksam att fotografera måste jag säga. Fast det blir mindre nu när han är så aktiv…

 4. Sue says:

  Angående Teletubbies så måste jag säga att ju mer man ser av dem desto bättre och mindre konstigt blir det. Går ofta runt och sjunger på låter från dem.
  Kan rekommendera ett klipp på youtube som Joel sitter helt förhäxad och ser på.

Kommentera