Slumpad post: Bananer
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

OS i laptopen

| 2008-08-15, 15:02

SVT har kommit på den utsökta idén att även sända OS på nätet vilket är otroligt smidigt när man är pappaledig och även funkar fantastiskt bra rent tekniskt. Plötsligt får man en extra trådlös TV i sin laptop och kan hänga med såväl i köket som utomhus.

Dessutom ser man de andra OS-kanalerna nere i små fönster under den stora, små notiser i marginalen och så finns även den extra kanalen Peking+ som sänder sådant som inte visas i TV, fast utan kommentatorer – vilket ibland är lika bra.2 kommentarer to “OS i laptopen”

  1. Sue says:

    Funkar från jobbet oxå 🙄

  2. Niklas says:

    Funkar världsbra, imponerande sajt av SVT. Men hela svt.se ha alltid varit förbaskat bra.

Kommentera