Slumpad post: Fyra veckor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fel på kvittot

| 2008-08-16, 10:48

I måndags var jag och Joel och storhandlade på Coop Forum i Haninge. Något av det första vi hittade var dvd:er med Teletubbies. 2 för 99 kr så vi slog till och Joel hade något att hålla i handen under besöket.

När jag kom hem och kollade igenom kvittot så inser jag att vi fick betala 59 kr för den ena och 79 kr för den andra. Alltså 39 kr för mycket. Där går gränsen tycker jag. Tyvärr är det ca 2 mil till affären och man kan ju inte komma en månad senare…

Så jag mejlade helt enkelt till dem och sa som det var. Fick svar snabbt där de bad om ursäkt för att det inte var inlagt rätt i systemet och skrev att jag givetvis inte skulle behöva åka 4 mil utan de skickade ett presentkort.

Igår kom presentkortet – 100 kr att spendera på Coop. Bra jobbat av dem!4 kommentarer to “Fel på kvittot”

 1. sandra says:

  så himla bra!!!!

 2. Niklas says:

  Verkar som om Coop Forum är mer intresserade av sina kunder än PC city. Grattis

 3. Fredrik says:

  Tycker det är lite för ofta det inte funkar med rabatter och liknande. ICA Maxi har ju gått över till att lägga in rabattkupongerna direkt i sitt system för kortkunder så man skall slippa registrera rabatten när man handlar, men det är vid ett flertal tillfällen som det inte fungerat för oss.

  Just DVD-film har vi också råkat ut för att det inte blev rätt rabattsats, men då diffade det på lite mer, nästan 150:-. Även fast vi såg det direkt i kassan var det ett himla strul innan vi kunde få tillbaka något. Kassörskan kunde inte acceptera att det blivit fel så vi fick stå där länge och väl för att bevisa det, istället för att hon kunde skicka oss direkt till Kundtjänstdisken där det löste sig på två minuter. Hon hade väl en dålig dag eller nåt 🙄

 4. Sue says:

  Ja jösses…

Kommentera