Slumpad post: Chefsproducent?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Öppna förskolan

| 2008-09-19, 20:07

Igår var jag och Joel på vårt andra besök på öppna förskolan här i Skarpnäck. De har öppet mellan 10 och 12 och där kan barnen “leka av sig” lite i barnsäkrad miljö.

Vi kom lagom till “sångstunden” då alla sitter i ring och sjunger sånger och utför tillhörande rörelser. Själv kunde jag bara någon enstaka sång och ingen av rörelserna, men jag kommer nog lära mig innan pappaledigheten är slut. Joel satt nog still i 10 sekunder innan han sprang iväg och lekte med bilar och bollar i andra änden av rummet för att till slut lämna det helt…

Joel är inte så försynt mot andra barn utan puttar på dem när han vill förbi och tar deras leksaker. Lägg därtill den festliga egenheten att han för full hals brukar skrika “BU” i örat på alla och envar så är bilden ganska komplett. För det mesta är han dock glad vilket väger upp allt (hoppas jag de andra barnen och föräldrarna också tycker)…

Efter två timmar där känns det som man har körts i en torktumlare så då är det skönt att gå hem och sova, vilket inte brukar vara något problem för Joel heller.2 kommentarer to “Öppna förskolan”

  1. Sandra says:

    :mrgreen: …skön kille!
    Det låter som bre egenskaper….han kommer klara förskolelivet galant när det väl är dags :mrgreen:

Kommentera