Slumpad post: Kabelkaos
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Grill i Tyresta

| 2008-09-20, 21:18

Korvgrillning

Idag åkte vi till Tyresta nationalpark på Annas inbjudan. Hon hade gjort ett suveränt jobb med beställningen av vädret så det bidrog till att det blev en kanondag!
Även Samuel med föräldrar var inbjudna och man kunde nog märka att Joel kände igen de som kom (från kalaset förra helgen bla).

Vi började med att grilla. Anna hade berättat att man inte behövde ta med sig något utan det fanns att köpa. Vi var lite skeptiska men valde att lita på henne. Helt rätt. Bra grill och det fanns 5-6 olika korvar att välja mellan.

Joel mumsar korv

Joel fick för första gången prova grillkorv och visade sig gilla det skarpt så burken med barnmat vi hade med i reserv behövdes inte.

Barnvagnspromenad

När alla var mätta och belåtna vandrade vi den speciella barnvagnsrundan som slingrar sig 5 km i skogen, vid sjön som man passerar passade vi på att stanna och ta en kopp kaffe som Anna rutinerat nog hade tagit med åt oss alla.

Vi kan varmt rekommendera detta för barnfamiljer då det är väldigt tillrättalagt och smidigt – fast välj en dag med bra väder.5 kommentarer to “Grill i Tyresta”

 1. Anna says:

  Mycket trevligt, helt klart en av de bättre promenaderna.

 2. Sue says:

  Fantastisk dag kan man helt enkelt säga :mrgreen:

 3. louise says:

  vad mysigt det låter!

 4. Camilla och Stefan says:

  Ni måste gå urskogsstigen när Joel har blivit lite större. Det var Emmas favorit stig när vi bodde där. Massor med stora träd och stenformationer som man kan klättra i :mrgreen:

 5. Sue says:

  Ah det ska vi absolut göra!

Kommentera