Slumpad post: Koll på mars
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

“Reported Attack Site”?

| 2008-09-21, 22:07

Idag fick jag meddelandet “Reported Attack Site” när jag gick till bloggen. Efter lite huvudbry kom jag fram till att det är domänen “mine.nu” som är rapporterad och alla subdomänder “[subdomän].mine.nu”, och alltså även http://josjos.se/blog som den här bloggen använder, blir därför svartlistade (av Google). Detta problem uppstår om man kör Firefox och har ställt in att man vill ha dessa varningar. Suck…

Adressen hit är därför nu ändrad till http://josjos.se/blog!

Adressen josblog.mine.nu fungerar fortfarande men man får alltså upp felmeddelandet och måste klicka på “Ignore this message” för varje sida man öppnar om man inte ställer in att den inte ska varna. Jag kanske ska tillägga att ens dator inte blir “attackerad” när man besöker den här bloggen…3 kommentarer to ““Reported Attack Site”?”

 1. Fredrik says:

  Jag använder ändå SharpReader för att läsa så det är ingen issue för min del.

  Frågan är väl hur siten blev rapporterad i första hand.

 2. Jonas says:

  Jag antar att det finns en hel del bloggar på domänen och kommentarer kan vara lätta mål för java-script och annat fult som injicerar malware.

 3. John says:

  Ja, mine.nu ägs av DynDNS som alltså upplåter subdomäner till sina kunder, så det kan nog finnas lite av varje på den domänen…

Kommentera