Slumpad post: Halskrage eller buff
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nya körkort

| 2008-10-13, 19:43

Idag hämtade vi ut våra nya körkort! Vi bytte ju båda till nytt efternamn i samband med att vi gifte oss, men har gått och skjutit upp förnyelse av körkorten ända till nu…

Vid namnändringen fick vi ett papper från skatteverket att ha under övergångsperioden som man visar upp tillsammans med legitimation där det står att vi ändrat namn. Dock är det faktiskt förvånansvärt få som har upptäckt att namnet på legitimationen inte stämmer med det på t ex kontokortet! 😳

Det är tagandet av fotot som vi har skjutit upp nu snart ett år, men när vi väl kom oss för att åka till Farsta, där de har en fotoautomat, och ta bilderna gick alltihop på två dagar!3 kommentarer to “Nya körkort”

  1. sandra says:

    Får vi inte se de fina korten???

  2. Sue says:

    Haha, kanske vi borde lägga in.

  3. sandra says:

    :mrgreen: väntar med spänning

Kommentera