Slumpad post: Raffe på insta #61
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En krita!

| 2008-10-20, 10:42

I helgen har vi förutom städdagen röjt lite på vinden för att sälja av lite saker på Blocket. Bla en hög kontorsstol ska iväg.

Vi har oxå plockat fram kritor och låtit Joel testa på. Han har varit jätteduktig på att faktiskt hålla sig till pappret (än så länge).

När John meckade med stolen så var Joel mycket intresserad och hade plötsligt lite svart på fingrarna som tydde på att han pillat på den… John satte ihop sitsen med underredet men då lägger Joel av ett illtjut och storgråter. Vi undrar lite över detta men misstänker att det avbrutit hans lek på något sätt.

John vänder upp och ner på stolen för att skruva ihop den och till hans förvåning så sticker det ut en krita som pressats ihop mot underredet! Inte undra på att Joel blivit ledsen – han hade stoppat ner en av sina kritor 🙂En kommentar to “En krita!”

  1. […] är några månader sen vi plockade fram kritor och ritpapper till Joel och det har väl inte varit någon favorit utan […]

Kommentera