Slumpad post: Instagram igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Alla helgona på skogskyrkogården

| 2008-11-02, 20:30

I flera år har vi tänkt knalla bort till skogskyrkogården på alla helgona, men det har inte blivit av. I år tog vi oss i kragen och tänkte att det kunde bli en spännande upplevelse även för Joel.

Vi inledde med att åka bussen dit, vilket bara det var nytt för Joel som bara åker bil i vanliga fall. Redan ett par hundra meter före så började bilkön och vi gick av bussen för att gå sista biten istället. Vilket kaos! Folk parkerade verkligen sina bilar överallt…

Det var iaf otroligt häftigt att gå runt och titta på ljusen och alla skuggfigurerer (det var ju lite mörkt). Kallt som tusan var det dock så vi kände snabbt att det var dax att gå hem. Dessutom vägrade Joel vantar så hans händer blev till istappar. Han ogillade även mörkret så det blev inte så lyckat som vi tänkt oss…Kommentera