Slumpad post: Fiktiviteter: Kalender dag 16
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Brown, Dan: I cirkelns mitt

| 2008-11-08, 15:40

Fjärde boken jag läser av Dan Brown och jag gillar verkligen det faktum att de alltid utspelar sig under en väldigt kort tidsperiod. Tror att det har stor del i att det blir så spännande. Den här var likadan, svår att lägga ifrån sig. Missade nästan att gå av t-banan vissa gånger och blev nästan liten besviken de gånger jag fick sällskap av någon – för då fick jag ju inte läsa! Sista 120 sidorna läste jag igår innan jag skulle sova…8 kommentarer to “Brown, Dan: I cirkelns mitt”

 1. Niklas says:

  Håller med,

 2. Jonas says:

  Jag får nog säga att detta är hans bästa, men i genren ligger han rätt långt ner på min lista (twisten var ju inte direkt oväntad, vilket även gäller hans andra böcker [har dock medvetet inte läst “koden”]).
  Ska väl plocka fram några egna favoriter att locka med när jag kommer hem …

 3. Sue says:

  hem?
  Är klart tacksam för boktips just nu. Ingen av mina favoritförfattare har kommit med ut med några böcker i pocket 🙁

 4. Jonas says:

  Stephen Donaldson’s Covenant-triologier ligger på min topp tio (läst dem två gånger hittills) och ger dig nog så det räcker!

 5. Sue says:

  Ah, låter mycket intressant.

 6. Jonas says:

  (bättre sent än aldrig)

  Hårdkokt SF: Richard Morgan (Altered Carbon, Broken Angels, Woken Furies)
  Episk SF: Peter F Hamilton (The Nano Flower, Pandora’s Star, Judas Unchained)

 7. Jonas says:

  Sedan är jag ju mycket svag för Tom Clancys tidiga verk; Jakten på Röd Oktober, Röd Storm, Clear and Present Danger, The Sum of all Fears, Debt of Honor, No Remorse, Executive Orders och Raninbow Six. Sedan går det bara utför, för att inte prata om OpCenter och NetForce …

 8. Sue says:

  Ah, jag lägger till min lista för eventuella inköp framöver. TACK!

Kommentera