Slumpad post: Självsam lunch
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Två tavlor

| 2008-11-09, 11:08

Förra julen fick familjen två broderade motiv av mormor, någon gång i somras fick jag tummen ur och köpte ramar, förra helgen tänkte jag äntligen sätta in dem. Insåg då att det inte fanns någon hård papp att montera på… Letade bland mina gömmor efter lite vlieseline, men hittade bara svart och det skulle bli sådär. Insåg lite trött att jag skulle få ta mig till någon tygaffär.

Redan på måndagen tog jag mig dock i kragen och efter jobbet gick jag till Tygverket som jag googlat fram och kvällen efter fixade jag tavlorna! Inte ska man skjuta saker på framtiden inte!! 😉

Nu hänger de i Joels rum och han brukar snegla lite på dem när han ska sova.5 kommentarer to “Två tavlor”

 1. sandra says:

  Så söta!

 2. Sue says:

  Matchar våra badrumsmattor så jag funderade ett tag på om vi skulle ha tavlorna på dass… :mrgreen:

 3. sandra says:

  hi,hi ja varför inte….

 4. louise says:

  Jättefina!

 5. Sue says:

  Genast blev jag sugen på att brodera. Kanske ska man våga sig på en beställning här:
  Ditt mönster

Kommentera